Екипът на “MBG” се състои основно от млади дейни личности, наблягащи на креативния, практичен дизайн и висококачествена изработка. Основното лице стоящо зад марката “MBG” e Христо Войводов – български майстор на кожени изделия и дизайнер на обувки, чанти и аксесоари.

Марката, по която той работи вече 10 години се нарича “MBG by Hristo Voyvodov”. Основната идея е за изцяло ръчна изработка, от естествена и висококачествена кожа на лимитирана серия продукти за ценители на изкуството.

Изработването на кожените изделия се осъществява в малко семейно ателие.

Всяко произведение на изкуството е израз на любов, изследвания и техники. Нашите продукти са автентични произведения на изкуството на майстора и като всяка ценно нещо, трябва да се отнасяме към продуктите с голямо внимание. Като следвате само няколко прости правила, технически и естетически качества кожените изделия могат да бъдат съхранени във времето.

Какво казват нашите клиенти?

Изключително съм доволен от обслужването , качеството на изделията им и не на последно място проявеното творчество и вложените усилия!“ 

Elmir Palikarov

„Откакто преди почти две години си купих първия портфейл съм очарован от всички продукти. Уникално качество на кожата, страхотен дизайн и предложения, идеална изработка. Наскоро купих трети продукт, върху който поръчах и гравиране на изображение. Няма нужда да казвам, че е перфектно. Всеки път когато съм в Пловдив минавам през ателието, което ви съветвам и вие да направите!“ 

Pavlin Delchev

„Quick and fast response and flawless communication.

Top quality and service. 5/5 stars !“ 

Michael Sa