ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 

Последна актуализация: 25.05.2018 г.

 

МБГ ЛЕДЪР ЕООД събира и обработва лични данни на физически лица, наши клиенти, контрагенти, или други контакти на българския пазар („Вие“).

Тази Политика за поверителност на данните (“Политика“ или „Политика за поверителност“) ще обясни как нашата организация използва личните данни, които сте не предоставили, когато сте използвали нашия уебсайт. mbgfashionstudio.com

 

Важно!

 

Прочетете внимателно тази Политика. Тя предоставя важна информация за това как обработваме лични данни и обяснява Вашите законови права. Предоставяйки Вашите лични данни или използвайки Уебсайта, Вие ни се доверявате и доброволно приемате условията на тази Политика за поверителност на данните.

 

Теми:

 

1. Какви лични данни събираме? 

2. Как събираме Вашите лични данните ви? 

3. Как ще използваме Вашите данни? 

4. Как съхраняваме данните ви? 

5. Маркетинг. 

6. Какви са Вашите права за защита на данните? 

7. Какво представляват бисквитките? 

8. Как използваме бисквитки? 

9. Какви видове бисквитки използваме? 

10. Как да управлявате вашите бисквитки? 

11. Декларации за поверителност на други уебсайтове. 

12. Промени в политиката за поверителност. 

13. Как да се свържете с нас? 

14. Как да се свържете с компетентните органи?

 

1. Какви лични данни събираме?

 

МБГ ЛЕДЪР ЕООД събира следните данни:

 

– Лична идентификационна информация (име, имейл адрес, телефонен номер и др.); 

– Технически данни които автоматично се изпращат към нас, когато използвате нашата уеб-страница

– IP адрес, GPS координати, информация за устройството, от което посещавате уеб-страницата; 

– Данни за Вашето потребителско поведения при посещение на уеб страницата ни, получена чрез използването на Бисквитки (Cookies) – за идентифициране на браузъра или устройството Ви.

 

 

2. Как събираме Вашите лични данните?

 

Вие директно предоставяте на нашата компания повечето от данните, които събирамеи обработваме, когато:

– Регистрирате се онлайн или направете поръчка за някой от нашите продукти.

– Отговорите на нашите директни маркетингови кампании, например чрез попълване на анкетна карта или въвеждате данни онлайн на Уебсайта; 

– Използвате или раглеждате нашия уебсайт чрез „бисквитките“ на браузъра. 

– Ако се свържете с нас директно чрез телефон за обслужване на клиенти, за да поискате информация за нашите продукти.

 

 

3. Как ще използваме Вашите лични данни?

 

Получените от Вас лични данни ще бъдат използвани, за да можем да изпълним задълженията си към Вас, както и да помогнем за изпълнение на Ваши права, включително, но не само:

– За да Ви предоставим достъп до продуктите на нашата уеб-страница;

– За да отговорим на Вашите запитвания, мнения и препоръки чрез попълнената контактна форма;

 

В допълнение на горното имаме правен интерес да събираме Вашите лични данни, защото без тях не можем да Ви предоставим продукта, към който имате интерес. При обработване на Вашата поръчка МБГ ЛЕДЪР ЕООД предоставя личните Ви данни единствено на куриерската фирма с цел доставка на поръчката.

 

 

4. Как съхраняваме данните Ви?

 

Личните данни се съхраняват в електронен вид в бази данни или в споделени папки, защитени с пароли или с различни степени на оторизация.

– Осъществява се наблюдение и защита от вируси;

– Създават се копия и резервни копия за възстановяване; – Системите съхраняват и логове с история за операциите с документите;

 

В зависимост от основанието на което обработване личните Ви данни срокът е различен. Данните се съхраняват за максимален период от 5 години. След изтичането на този срок и в случай, че не съществува законова основание за продължаване съхранението на личните Ви данни, информацията за Вас се унищожава. Изтриват се окончателно (перманентно) от нашата система записите за Вас, както и се унищожават, в случай на наличие – хартиените носители.

 

 

5. Маркетинг

 

Ако сте се съгласили да получавате маркетингови съобщения, можете да направите възражение срещу обработването на Вашите лични данни за тази цел или да оттеглите съгласието си за получаване на маркетингова комуникация и директен маркетинг, по всяко време.

 

 

6. Какви са Вашите права за защита на данните?

 

МБГ ЛЕДЪР ЕООД иска да се увери, че сте напълно наясно с всичките Ви права за защита на лични данни. Всеки потребител има право на следното:

1. Право на достъп – Вие имате право да поискате от нашата компания копия от Вашите лични данни. 

2. Право на коригиране – Право да искате от МБГ ЛЕДЪР ЕООД коригиране, в случай че установите неточности или необходимост от актуализация на личните Ви данни. 

3. Право на заличаване – Имате право да поискате от нашата компания да изтрие личните Ви данни при определени условия. 

4. Право на ограничаване на обработката – Вие имате право да поискате от нашата компания да ограничи обработката на личните Ви данни при определени условия. 

5. Право на възражение срещу обработката – Правото да възразите срещу обработването на личните си данни за целите на директен маркетинг като използвате линка за „отписване“, който сме поместили във всеки имейл, изпратен до Вас, съдържащ рекламна информация за нашите продукти. 

6. Право на преносимост на данните – Вие имате право да поискате от нашата компания да прехвърли данните, които сме събрали, на друга организация или директно на Вас, при определени условия.

 

Ако подадете заявка, имаме един месец, за да ви отговорим. Ако искате да упражните някое от тези права, моля, свържете се с нас на нашия имейл.

Пишете ни: mysticbg@gmail.com

 

 

7. Какво представляват бисквитките?

 

“Бисквитките’ представляват малки текстови файлове, които се записват на Вашия компютър, когато се посещава уеб-страницата ни. В случай, че имате достъп до тази уеб-страница в друг момент, браузърът Ви изпраща обратно съдържанието на “бисквитките” на съответния предложител и по този начин позволява повторното идентифициране на терминалното устройство. Четенето на “бисквитките” ни позволява да проектираме нашата уеб-страница оптимално за Вас и Ви улеснява при използването й.

За да научите повече за бисквитките, моля да посетете www.aboutcookies.org

 

 

8. Как използваме бисквитките?

 

МБГ ЛЕДЪР ЕООД използва бисквитки за подобряване функционалността на нашия уебсайт, включително:

– Да запомним Вашите настройки по време на посещения;

– Да накараме нашия Уебсайт да работи според Вашите очаквания;  

Важно е да отбележим, че бисквитките, които ние използваме, съдържат само анонимна информация с цел подобряване на потребителското обслужване и на услугите ни. Не съдържат лична информация.

 

 

9. Какви видове бисквитки използваме?

 

В този раздел можете да намерите общ преглед на “бисквитките”, които използваме.

1. Функционалност – Използваме тези бисквитки, за да ви разпознаем на нашия уебсайт и да запомним предварително избраните от Вас предпочитания. Те могат да включват какъв език предпочитате и къде се намирате. Използват се комбинация от „бисквитки“ от първи и трети страни.   

2. Реклама – Компанията използва тези бисквитки, за да събира информация за посещението Ви в нашия уебсайт, съдържанието, което сте видели, връзките, които сте следвали, и информация за вашия браузър, устройство и вашия IP адрес. Нашата компания понякога споделя някои ограничени аспекти на тези данни с трети страни за рекламни цели. Можем също така да споделяме онлайн данни, събрани чрез „бисквитки“, с нашите рекламни партньори. Това означава, че когато посещавате друг уебсайт, на нашия уебсайт може да бъде показана реклама.

 

 

10. Как да управлявате бисквитките?

 

Можете да настроите браузъра си да не приема „бисквитки“, а горепосоченият уебсайт Ви казва как да премахнете „бисквитките“ от браузъра си. В някои случаи обаче някои от функциите на нашия уебсайт може да не функционират като резултат.

 

 

11. Декларации за поверителност на други уебсайтове

 

Уебсайтът на МБГ ЛЕДЪР ЕООД съдържа връзки към други уебсайтове. Нашата Политика за поверителност важи само за нашия уебсайт, така че ако кликнете върху връзка към друг уебсайт, трябва да прочетете тяхната политика за поверителност.

 

 

12. Промени в политиката за поверителност

 

Ние можем да правим промени в тази Политика. Ако използвате нашия Уебсайт или нашите услуги след промените, това ще се тълкува като приемане от Ваша страна на актуализираната Политика.

 

 

13. Как да се свържете с нас?

 

Ако имате въпроси относно Декларацията за поверителност на нашата компания, данните, които държим за Вас, или бихте искали да упражните някое от правата си за защита на данните, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Изпратете ни имейл на: mysticbg@gmail.com

Или ни пишете на адрес: гр. Пловдив, Братя Пулиеви 4, п.к. 4000

 

 

14. Как да се свържете с компетентния орган?

 

Ако желаете да подадете жалба или ако смятате, че нашата компания не е отговорила на Вашата загриженост по задоволителен начин, можете да се свържете с офиса на Комисия за защита на личните данни.

Уебсайтwww.cpdp.bg

Адрес: София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Телефон: 02/91-53-518